Conopida coapta cu parmezan

Conopida cu parmezan la coptor

Conopida cu gust :)

Conopida poate sa aiba gust. De cand eram mica ma feream de conopida pentru ca mi s-a parut ca e fara gust. Nu pot spune ca mi-am schimbat parerea, doar ca am privit-o ca pe un challenge.

Ingrediente

  • o conopida curatata si desfacuta in buchetele
  • cateva lingurite de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi curatati, usor sparti cu lama cutitului
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 1 lingurita de sare
  • piper negru
  • 2 linguri de parmezan ras
  • cateva fire de arpagic/chives pentru decor/garnitura
  • Pune conopida intr-o tava, stropeste-o cu ulei de masline si asezoneaz-o cu usturoi, zeama de lamaie, sare, piper. Tava intra la cuptor pentru 15-20 de minute, amestecand pentru ca sa te asiguri ca se face uniform. Scoate tava si presara parmezanul. Poti alege sa o rumenesti inca putin la cuptor sau poti sa o mananci direct cu chives tocat presarat.

    Reteta conopida la cuptor

    Reteta conopida la cuptor

    Daca vrei sa dai mai departeShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>